Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Hamburger med pulled pork

Hamburger med pulled pork

Ingredienser

porsjoner
  • 200 g pulled pork
  • 800 g kjøttdeig eller karbonadedeig
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 0,5 dl vann
  • 2 ss margarin eller olje til steking

Coleslaw:

  • 4 ss majones
  • 2 dl kefir
  • 2 dl lettrømme
  • 0,5 ts karri
  • 0,5 stk. nykål, sommerkål eller spisskål
  • 2 stk. gulrot
  • 1 stk. syrlig eple
  • 2 ss finhakket bladpersille

Tilbehør:

  • 4 stk. hamburgerbrød
  • 4 ss bbq-saus
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 945 kcal
Fett 50 g
Protein 58 g
Karbohydrater 61 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

En skikkelig burger i amerikansk stil! Med frisk coleslaw, saftig pulled pork og deilig bbq- saus. Server den gjerne med hjemmelagde sprø potetchips. 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 200 g pulled pork
  • 800 g kjøttdeig eller karbonadedeig
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 0,5 dl vann
  • 2 ss margarin eller olje til steking

Coleslaw:

  • 4 ss majones
  • 2 dl kefir
  • 2 dl lettrømme
  • 0,5 ts karri
  • 0,5 stk. nykål, sommerkål eller spisskål
  • 2 stk. gulrot
  • 1 stk. syrlig eple
  • 2 ss finhakket bladpersille

Tilbehør:

  • 4 stk. hamburgerbrød
  • 4 ss bbq-saus
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 945 kcal
Fett 50 g
Protein 58 g
Karbohydrater 61 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Pensle gjerne burgerne med litt olje og legg dem på grillen. Da får du en ekstra god smak på burgerne.

Må hamburger gjennomstekes? Mattilsynet anbefaler at hamburgere av kjøttdeig skal gjennomstekes. Ved tilberedning av medium stekte hamburgere, blir ikke temperaturen nødvendigvis høy nok til å drepe potensielt skadelige bakterier. Varmebehandling til en kjernetemperatur på 70 °C vil være godt nok.

Hamburger med pulled pork

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.13485, server:MP-PRD-WEB11 17.03.2025 15:57:31