Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Ungarsk gulasj

Ingredienser

  • 1 kg kokekjøtt av storfe, f.eks bog eller høyrygg
  • 2 ts salt
  • 3 stk. løk
  • 3 ss olje
  • 0,5 dl vann
  • 4 ss paprikapulver , helst ungarsk
  • 1 ts hel, svart pepper
  • 1,5 l vann
  • 500 g potet
  • 200 g gulrot
  • 100 g persillerot
  • 200 g sellerirot
  • 1 ts karve
  • 1 stk. tomat
  • 2 ss hakket bladpersille
Del

Ungarsk gulasj

(0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Dette er en original oppskrift på ungarsk gulasj, raust delt med MatPrat av ungarskættede Peter Nagy. Vi lager den med høyrygg eller bog av storfe, og aller helst ungarsk paprikapulver, som gir den helt riktige, dype paprikasmaken. Og husk - gulasj er en suppe, ikke en gryterett.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 1 kg kokekjøtt av storfe, f.eks bog eller høyrygg
  • 2 ts salt
  • 3 stk. løk
  • 3 ss olje
  • 0,5 dl vann
  • 4 ss paprikapulver , helst ungarsk
  • 1 ts hel, svart pepper
  • 1,5 l vann
  • 500 g potet
  • 200 g gulrot
  • 100 g persillerot
  • 200 g sellerirot
  • 1 ts karve
  • 1 stk. tomat
  • 2 ss hakket bladpersille

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server gulasjen rykende varm med godt, ferskt brød.

Vil du ha den sterkere, kan du tilsette en finhakket chili, eller litt chilipulver. 

Ungarsk gulasj

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB12 21.03.2023 21:32:28