Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Ungarsk gulasj

Ungarsk gulasj

Ingredienser

porsjoner
  • 1 kg kokekjøtt av storfe, f.eks bog eller høyrygg
  • 2 ts salt
  • 3 stk. løk
  • 3 ss nøytral olje
  • 0,5 dl vann
  • 4 ss paprikapulver , helst ungarsk
  • 1 ts hel, svart pepper
  • 1,5 l vann
  • 500 g potet
  • 200 g gulrot
  • 100 g persillerot
  • 200 g sellerirot
  • 1 ts karve
  • 1 stk. tomat
  • 2 ss hakket bladpersille
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Dette er en original oppskrift på ungarsk gulasj, raust delt med MatPrat av ungarskættede Peter Nagy. Vi lager den med høyrygg eller bog av storfe, og aller helst ungarsk paprikapulver, som gir den helt riktige, dype paprikasmaken. Og husk - gulasj er en suppe, ikke en gryterett.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 kg kokekjøtt av storfe, f.eks bog eller høyrygg
  • 2 ts salt
  • 3 stk. løk
  • 3 ss nøytral olje
  • 0,5 dl vann
  • 4 ss paprikapulver , helst ungarsk
  • 1 ts hel, svart pepper
  • 1,5 l vann
  • 500 g potet
  • 200 g gulrot
  • 100 g persillerot
  • 200 g sellerirot
  • 1 ts karve
  • 1 stk. tomat
  • 2 ss hakket bladpersille

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server gulasjen rykende varm med godt, ferskt brød.

Vil du ha den sterkere, kan du tilsette en finhakket chili, eller litt chilipulver. 

Ungarsk gulasj

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Grytefavoritten høyrygg

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB12 23.04.2024 15:38:18