Ingredienser

  • 4 stk. benfri nakkekotelett
  • 2 ts fajitaskrydder
  • 3 stk. rødløk
  • 2 stk. paprika , gjerne i ulike farger
  • 400 g ananas (frisk eller fra boks)
  • 8 båter hvitløk
  • 1 stk. lime
  • 1 ts chiliflakes
  • 2 ss olivenolje
  • 1 stk. grønn chili
  • 0,5 potte frisk koriander
Del

Fajitas tray bake

(4)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Alt på ett brett og rett i ovnen - stort enklere blir det ikke. Med nakkekoteletter, ferdig fajitaskrydder og deilige grønnsaker prepper du denne middagsretten på få minutter og lar den passe seg selv i stekeovnen.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 4 stk. benfri nakkekotelett
  • 2 ts fajitaskrydder
  • 3 stk. rødløk
  • 2 stk. paprika , gjerne i ulike farger
  • 400 g ananas (frisk eller fra boks)
  • 8 båter hvitløk
  • 1 stk. lime
  • 1 ts chiliflakes
  • 2 ss olivenolje
  • 1 stk. grønn chili
  • 0,5 potte frisk koriander

Slik gjør du

  1. Del kotelettene i to og krydre dem godt med fajitaskrydder.  
  2. Del rødløk i båter og paprika og ananas i grove biter. 
  3. Legg grønnsaker og hvitløkbåter på et stålbrett eller langpanne. Drypp over olivenolje og krydre med salt, pepper og chiliflak. Bland godt. 
  4. Legg kotelettbitene på brettet sammen med lime i båter. 
  5. Sett brettet midt i forvarmet ovn på 200 °C i ca. 30 minutter, til kotelettene og grønnsakene er ferdig. 
  6. Dryss over hakket grønn chili og koriander.

Server gjerne med tortillaslefser eller godt brød.

Fajita tray bake

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant