Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Stekt sei med erter, kål og dill

Stekt sei med erter, kål og dill

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g seifilet
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 1 stk. spisskål eller sommerkål
  • 1 bunt vårløk
  • 3 dl frosne erter
  • 2 dl kremfløte eller matfløte
  • 2 ss hakket frisk dill
  • finrevet skall og saft av 0,5 stk. sitron
  • 1 ss smør
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Sei er mer enn seibiff med løk! Her får den stekte seien friskt selskap av kål og erter krydret med dill. God mat uten fiksfakserier.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g seifilet
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 1 stk. spisskål eller sommerkål
  • 1 bunt vårløk
  • 3 dl frosne erter
  • 2 dl kremfløte eller matfløte
  • 2 ss hakket frisk dill
  • finrevet skall og saft av 0,5 stk. sitron
  • 1 ss smør

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Ønsker du å gjøre retten vegansk, kan du erstatte fløte og smør med plantebaserte alternativer.

Server med kokte poteter og en skive sitron.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB13 21.05.2024 03:19:22