Pølsegrateng med poteter

Kategori
Familien
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
40–60 min

En real pølsegrateng er populært hos både store og små, og kan godt være middag en gang i blandt. Her har vi brukt grillpølser og ferdig kokte poteter fra dagen før - et knep som gjør retten ekstra rask å lage.

Ingredienser

  • 1 stk. løk
  • 2 båter hvitløk
  • 1 ss olje
  • 3 dl fløte
  • 500 g kokte poteter
  • 8 stk. grillpølse
  • 3 stk. vårløk
  • 100 g sukkererter
  • 150 g revet ost
  • 2 stilker bladpersille

Slik gjør du

  1. Finhakk løk og hvitløk. Varm en stekepanne og fres løk og hvitløk myk og blank. Hell i fløte og smak til med salt og pepper.
  2. Kutt pølser og poteter i skiver og vårløk og sukkererter i biter og fordel alt i en ildfast form. Hell over fløteblandingen og dryss over revet ost.
  3. Stek gratengen midt i ovnen på 220 °C i 20-25 minutter.
  4. Grovhakk persille og dryss over rett før du serverer.

Pølsegrateng med potet

POPULÆRT AKKURAT NÅ

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.