Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Wraps med reinsdyrskav og solbærgelé

Wraps med reinsdyrskav og solbærgelé

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g reinsdyrskav
  • 2 ss margarin
  • 4 stk. grove hvetetortilla
  • 1 beger snøfrisk naturell
  • 0,5 pk ruccula
  • 1 stk. rødløk , i skiver
  • 4 ss cashewnøtter
  • 4 ss solbærgelé
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Får du vennegjengen på besøk? Da passer det utmerket å servere wraps fylt med reinsdyrskav og en herlig, søt solbærgelé. Enkelt, raskt, smakfullt og eksotisk.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g reinsdyrskav
  • 2 ss margarin
  • 4 stk. grove hvetetortilla
  • 1 beger snøfrisk naturell
  • 0,5 pk ruccula
  • 1 stk. rødløk , i skiver
  • 4 ss cashewnøtter
  • 4 ss solbærgelé

Slik gjør du

  1. Fres reinsdyrskav raskt i små porsjoner i en varm stekepanne eller gryte med margarin, 3-4 minutter. Krydre med salt og pepper.
  2. Varm grove hvetetortilla etter anvisning på pakken. 
  3. Smør Snøfrisk på lefsene og anrett med nystekt reinsdyrskav, ruccula, rødløk og cashewnøtter.

Server med en herlig solbærgelé. 

Wraps med reinsdyrskav og solbærgelé

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB15 23.07.2024 14:23:06