Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Wraps med reinsdyrskav og solbærgelé

Ingredienser

  • 400 g reinsdyrskav
  • 2 ss margarin
  • 4 stk. grove hvetetortilla
  • 1 beger snøfrisk naturell
  • 0,5 pk ruccula
  • 1 stk. rødløk , i skiver
  • 4 ss cashewnøtter
  • 4 ss solbærgelé
Del

Wraps med reinsdyrskav og solbærgelé

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Får du vennegjengen på besøk? Da passer det utmerket å servere wraps fylt med reinsdyrskav og en herlig, søt solbærgelé. Enkelt, raskt, smakfullt og eksotisk.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 400 g reinsdyrskav
  • 2 ss margarin
  • 4 stk. grove hvetetortilla
  • 1 beger snøfrisk naturell
  • 0,5 pk ruccula
  • 1 stk. rødløk , i skiver
  • 4 ss cashewnøtter
  • 4 ss solbærgelé

Slik gjør du

  1. Fres reinsdyrskav raskt i små porsjoner i en varm stekepanne eller gryte med margarin, 3-4 minutter. Krydre med salt og pepper.
  2. Varm grove hvetetortilla etter anvisning på pakken. 
  3. Smør Snøfrisk på lefsene og anrett med nystekt reinsdyrskav, ruccula, rødløk og cashewnøtter.

Server med en herlig solbærgelé. 

Wraps med reinsdyrskav og solbærgelé

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB12 22.03.2023 01:35:17