Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kålpudding

Ingredienser

  • 1 kg hodekål
  • 2 ss olje
  • 1 ss mørk sirup
  • 1 stk. løk
  • 500 g kjøttdeig , gjerne en blanding av storfe og svin
  • 1 stk. egg
  • 2 ss soyasaus
  • 1 dl fløte
  • 2 ss konsentrert oksefond
Del

Kålpudding

(2)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Kålpudding er svensk husmannskost som er stadig er like populær. Hodekål og kjøttdeig bakt i ovnen med kraft, fløte, soya og sirup smaker helt nydelig. Server med rørte tyttebær eller en grønn salat.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 1 kg hodekål
  • 2 ss olje
  • 1 ss mørk sirup
  • 1 stk. løk
  • 500 g kjøttdeig , gjerne en blanding av storfe og svin
  • 1 stk. egg
  • 2 ss soyasaus
  • 1 dl fløte
  • 2 ss konsentrert oksefond

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server kålpuddingen med kokte poteter, rørte tyttebær og gjerne en grønn salat.

Kålpudding

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4723, server:MP-PRD-WEB11 31.03.2023 09:08:45