Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kyllingkjøttboller med spinatpasta

Kyllingkjøttboller med spinatpasta

Ingredienser

porsjoner

Kyllingkjøttboller:

  • 200 g tagliatelle , pappardelle eller båndspagetti
  • 400 g kyllingkjøttdeig
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 50 g revet parmesan
  • 0,5 stk. finhakket rød chili
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • 2 ss nøytral olje til steking

Spinatsaus:

  • 1 pk frossen spinat
  • 3 dl crème fraîche orginal, 35 %
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 1,5 dl kyllingbuljong (utblandet)
  • 2 dl revet hvitost
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 762 kcal
Fett 50 g
Protein 38 g
Karbohydrater 38 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Kjempegode kyllingkjøttboller blir bare enda bedre i følge med grønn og deilig pasta!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

Kyllingkjøttboller:

  • 200 g tagliatelle , pappardelle eller båndspagetti
  • 400 g kyllingkjøttdeig
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 50 g revet parmesan
  • 0,5 stk. finhakket rød chili
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • 2 ss nøytral olje til steking

Spinatsaus:

  • 1 pk frossen spinat
  • 3 dl crème fraîche orginal, 35 %
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 1,5 dl kyllingbuljong (utblandet)
  • 2 dl revet hvitost
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 762 kcal
Fett 50 g
Protein 38 g
Karbohydrater 38 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

 

Kyllingkjøttboller med spinatpasta

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.13598, server:MP-PRD-WEB14 22.03.2025 11:08:50