Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pasta med tunfisksaus

Pasta med tunfisksaus

Ingredienser

porsjoner
  • 150 g pasta
  • 0,5 stk. purre
  • 1 båt hvitløk
  • 1 ss olivenolje
  • 1,5 dl matfløte
  • 1 boks hermetisk tunfisk i vann eller i olje
  • 0,5 stk. saften av sitron
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (3)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Pasta i alle varianter er typisk hverdagsmat for oss nordmenn. Og har du en boks tunfisk innerst i skapet, kan du trylle fram denne knallgode og enkle pastaretter i løpet av få minutter.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 150 g pasta
  • 0,5 stk. purre
  • 1 båt hvitløk
  • 1 ss olivenolje
  • 1,5 dl matfløte
  • 1 boks hermetisk tunfisk i vann eller i olje
  • 0,5 stk. saften av sitron
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Synes du sausen blir for tykk, kan du blande inn 2-3 ss av det varme pastavannet.

 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB11 20.04.2024 01:45:08