Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Raggmunkar

Raggmunkar med fläsk och lingon (potetlapper)

Ingredienser

porsjoner

Raggmunkar:

  • 1 kg potet
  • 4 stk. egg
  • 0,25 ts revet muskatnøtt
  • 1,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ss eller margarin smør til steking

Tilbehør:

  • 2 dl rørt tyttebær
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Raggmunkar er populær husmannskost i Sverige, og bedre kjent som potetpannekaker her hos oss. Enkel, rask og mettende mat med masse smak.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

Raggmunkar:

  • 1 kg potet
  • 4 stk. egg
  • 0,25 ts revet muskatnøtt
  • 1,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ss eller margarin smør til steking

Tilbehør:

  • 2 dl rørt tyttebær

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9668, server:MP-PRD-WEB12 25.06.2024 02:07:42