Svinekoteletter med råkost

Kategori
Familien
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Koteletter med råkost er enkel og god hverdagsmiddag for hele familien. 

Ingredienser

  • 4 stk. kotelett av svin
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 2 ss margarin til steking

Tilbehør:

  • 12 stk. potet
  • 4 stk. gulrot
  • 4 ss appelsinjuice
  • 4 ss rosiner

Slik gjør du

1. Kok potet i lettsaltet vann til de er møre, ca. 20 minutter.

2. Krydre koteletter med salt og pepper. Brun dem raskt i en varm stekepanne med margarin, 2-3 minutter på hver side. Trekk stekepannen av platen og legg et lokk over. La kotelettene ettersteke i ca. 5 minutter.

3. Riv gulrot grovt på et rivgjern og bland med appelsinjuice og rosiner.

Server saftige koteletter med stekesjy, råkost og kokte poteter. 

POPULÆRT AKKURAT NÅ

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Kommentarfeltet er stengt fra 1. juli til 9. august pga ferie