Lagre

Ingredienser

  • 4 stk. kotelett av svin
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 2 ss margarin til steking

Tilbehør:

  • 12 stk. potet
  • 4 stk. gulrot
  • 4 ss appelsinjuice
  • 4 ss rosiner
Del

Svinekoteletter med råkost

(2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Koteletter med råkost er enkel og god hverdagsmiddag for hele familien. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel
Lagre

Ingredienser

  • 4 stk. kotelett av svin
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 2 ss margarin til steking

Tilbehør:

  • 12 stk. potet
  • 4 stk. gulrot
  • 4 ss appelsinjuice
  • 4 ss rosiner

Slik gjør du

1. Kok potet i lettsaltet vann til de er møre, ca. 20 minutter.

2. Krydre koteletter med salt og pepper. Brun dem raskt i en varm stekepanne med margarin, 2-3 minutter på hver side. Trekk stekepannen av platen og legg et lokk over. La kotelettene ettersteke i ca. 5 minutter.

3. Riv gulrot grovt på et rivgjern og bland med appelsinjuice og rosiner.

Server saftige koteletter med stekesjy, råkost og kokte poteter. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant