Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Enkel dessert med julekaker

Ingredienser

  • 200 g rester av julekaker (biscotti, krumkaker, pepperkaker eller annet, eventuelt andre typer kjeks)
  • 200 g frosne bjørnebær
  • 1 ss sukker
  • 1 stk. stjerneanis (kan sløyfes)
  • 3 dl vaniljekesam eller vaniljeyoghurt
Del

Enkel dessert med julekaker

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Knasende sprø julekaker, myk vaniljekesam eller -yoghurt, og syrlige bjørnebær! En superenkel og deilig dessert, der du får brukt opp noen av julekakene du enda ikke har spist opp;) 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 200 g rester av julekaker (biscotti, krumkaker, pepperkaker eller annet, eventuelt andre typer kjeks)
  • 200 g frosne bjørnebær
  • 1 ss sukker
  • 1 stk. stjerneanis (kan sløyfes)
  • 3 dl vaniljekesam eller vaniljeyoghurt

Slik gjør du

  1. Knus rester av julekaker i mindre biter. 
  2. Varm bjørnebær, sukker og stjerneanis i en liten kjele, til bærene er lune og sukkeret er løst opp.
  3. Legg vaniljekesam/vaniljeyoghurt, knuste julekaker og lune bjørnebær lagvis i noen pene glass eller skåler.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4723, server:MP-PRD-WEB15 31.03.2023 07:52:50