Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Enkel dessert med julekaker

Enkel dessert med julekaker

Ingredienser

porsjoner
  • 200 g rester av julekaker (biscotti, krumkaker, pepperkaker eller annet, eventuelt andre typer kjeks)
  • 200 g frosne bjørnebær
  • 1 ss sukker
  • 1 stk. stjerneanis (kan sløyfes)
  • 3 dl vaniljekesam eller vaniljeyoghurt
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Knasende sprø julekaker, myk vaniljekesam eller -yoghurt, og syrlige bjørnebær! En superenkel og deilig dessert, der du får brukt opp noen av julekakene du enda ikke har spist opp;) 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 200 g rester av julekaker (biscotti, krumkaker, pepperkaker eller annet, eventuelt andre typer kjeks)
  • 200 g frosne bjørnebær
  • 1 ss sukker
  • 1 stk. stjerneanis (kan sløyfes)
  • 3 dl vaniljekesam eller vaniljeyoghurt

Slik gjør du

  1. Knus rester av julekaker i mindre biter. 
  2. Varm bjørnebær, sukker og stjerneanis i en liten kjele, til bærene er lune og sukkeret er løst opp.
  3. Legg vaniljekesam/vaniljeyoghurt, knuste julekaker og lune bjørnebær lagvis i noen pene glass eller skåler.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB15 19.05.2024 00:36:19