Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Chapati

Chapati

Ingredienser

porsjoner
  • 4 dl fin sammalt hvete
  • 5 dl hvetemel
  • 1 ts salt
  • ca. 4 dl vann
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Chapati eller roti er opprinnelig et pakistansk og indisk brød eller lefse som stekes på takke eller i panne. Chapati serveres også i noen afrikanske land.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 4 dl fin sammalt hvete
  • 5 dl hvetemel
  • 1 ts salt
  • ca. 4 dl vann

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB14 18.07.2024 13:56:58