Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Ørret med appelsinsaus

Ørret med appelsinsaus

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g ørretfilet
  • 2 ss olivenolje

Appelsinsaus:

  • 2,5 dl appelsinjuice
  • 2 ss honning
  • 3 ss smør

Grønnsaker:

  • 50 g mandler
  • 100 g blomkål
  • 100 g gulrot
  • 100 g sukkererter
  • 1 ss smør
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Fersk ørretfilet er nydelig gjestemat til små og store anledninger. Her serverer vi ovnsbakt ørretfilet med en syrlig og frisk appelsinsaus og hakkede mandler. 

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g ørretfilet
  • 2 ss olivenolje

Appelsinsaus:

  • 2,5 dl appelsinjuice
  • 2 ss honning
  • 3 ss smør

Grønnsaker:

  • 50 g mandler
  • 100 g blomkål
  • 100 g gulrot
  • 100 g sukkererter
  • 1 ss smør

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Usikker på hvilken honning du skal velge? Vi heier på norske produsenter - velg norsk honning når du har mulighet. I tillegg finnes det utallige typer å velge i. Lær mer om honning og smak!

 

Server gjerne med små, kokte poteter eller en god potetmos.

Ørret med appelsinsaus

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9000, server:MP-PRD-WEB12 28.05.2024 05:31:16