Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Klar nudelsuppe med rein

Ingredienser

  • 2 l god viltkraft , hjemmelagd eller av viltfond
  • 200 g eggnudler
  • 400 g ytrefilet av reinsdyr , eller flatbiff av rein
  • 1 ss flytende margarin til steking
  • 200 g østerssopp
  • 2 stk. gulrot
  • 1 stk. grønn chili
  • 4 stilker frisk koriander
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

356,3 kcal

Energi

7,8 g

Fett

30,0 g

Protein

40,1 g

Karbohydrater

8,4 mg

Jern

Del

Klar nudelsuppe med reinsdyr

(0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

En smakseksplosjon! Invester noen timer og kok en deilig reinsdyrkraft med masse smak. Da har du basen til å lage en lekker "nordisk ramen" med reinsdyrfilet. Du kan selvfølgelig ta en snarvei og spare tid med å bruke en viltfond.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 2 l god viltkraft , hjemmelagd eller av viltfond
  • 200 g eggnudler
  • 400 g ytrefilet av reinsdyr , eller flatbiff av rein
  • 1 ss flytende margarin til steking
  • 200 g østerssopp
  • 2 stk. gulrot
  • 1 stk. grønn chili
  • 4 stilker frisk koriander
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

356,3 kcal

Energi

7,8 g

Fett

30,0 g

Protein

40,1 g

Karbohydrater

8,4 mg

Jern

Slik gjør du

Jo bedre kraft du har, jo bedre blir suppen. Invester gjerne litt ekstra tid og kok en skikkelig god viltkraft selv. Du får også kjøpt ferdig viltkraft hos noen få forhandlere. I tillegg kan du eventuelt bruke viltfond, det fås kjøpt hos de fleste dagligvareforetninger.
trinn du kan merke av
Reinsdyrfilet med portvinssaus 3a
KJERNETEMPERATUR REINSDYRFILET Lite stekt: 53-55 °C, Medium: 60 °C, Medium pluss: 65-70 °C. Gjennomstekt: 75 °C.

Server suppen straks. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB13 01.02.2023 21:00:52