Kyllingwok med brokkoli

Kategori
Familien
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Ingredienser

  • 600 g kyllingfilet
  • 1 stk brokkoli
  • 2 ss olje til steking
  • 250 g frisk sjampinjong
  • 2 stk vårløk
  • 2 ts revet frisk ingefær
  • 3 båter finhakket hvitløk
  • 1 dl østerssaus (oyster sauce)

Slik gjør du

  1. Skjær hver kyllingfilet i åtte biter.
  2. Kutt brokkoli i små buketter og stilken i tynne skiver. Skjær sopp i båter og vårløk i strimler på skrå.
  3. Varm en wokpanne eller vid stekepanne og ha i halvparten av oljen. Stek kjøttet på høy varme til det skifter farge. Krydre med salt og pepper.
  4. Ha kjøttet over i en skål og varm opp resten av oljen. Stek grønnsakene raskt i omganger. Tilsett ingefær og hvitløk mot slutten av steketiden. Ha alle grønnsakene og kjøttet tilbake i pannen.
  5. Visp sammen de resterende ingrediensene og hell det over i pannen. Bland forsiktig og gi et raskt oppkok.

Server med ris eller nudler.

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.