Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Kyllingwok med brokkoli

Ingredienser

  • 600 g kyllingfilet
  • 1 stk. brokkoli
  • 250 g frisk sjampinjong
  • 2 stk. vårløk
  • 2 ss olje til steking
  • 4 ss østerssaus (oyster sauce)
  • 2 ss soyasaus
  • 1 ss sukker
  • 1 dl kyllingbuljong (utblandet) eller vann
  • 0,5 ts chiliflakes (kan utelates)
  • 2 ts revet frisk ingefær
  • 2 ss sesamolje eller mer, etter smak
  • 2 båter revet hvitløk
  • 2 ts sesamfrø
  • 3 båter finhakket hvitløk
Del

Kyllingwok med brokkoli

(6)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Kyllingfilet og brokkoli - kjapp og god hverdagsmat ferdig på bordet på under en halvtime. Server med ris eller nudler. Vil du spare tid, kan du bruke en ferdig woksaus fra butikken.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 600 g kyllingfilet
  • 1 stk. brokkoli
  • 250 g frisk sjampinjong
  • 2 stk. vårløk
  • 2 ss olje til steking
  • 4 ss østerssaus (oyster sauce)
  • 2 ss soyasaus
  • 1 ss sukker
  • 1 dl kyllingbuljong (utblandet) eller vann
  • 0,5 ts chiliflakes (kan utelates)
  • 2 ts revet frisk ingefær
  • 2 ss sesamolje eller mer, etter smak
  • 2 båter revet hvitløk
  • 2 ts sesamfrø
  • 3 båter finhakket hvitløk

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server med ris eller nudler.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB12 31.01.2023 08:17:45