Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kyllingwok med brokkoli

Kyllingwok med brokkoli

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g kyllingfilet
  • 1 stk. brokkoli
  • 250 g frisk sjampinjong
  • 2 stk. vårløk
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 4 ss østerssaus (oyster sauce)
  • 2 ss soyasaus
  • 1 ss sukker
  • 1 dl kyllingbuljong (utblandet) eller vann
  • 0,5 ts chiliflakes (kan utelates)
  • 2 ts revet frisk ingefær
  • 2 ss sesamolje eller mer, etter smak
  • 2 båter revet hvitløk
  • 2 ts sesamfrø
  • 3 båter finhakket hvitløk
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (6)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Kyllingfilet og brokkoli - kjapp og god hverdagsmat ferdig på bordet på under en halvtime. Server med ris eller nudler. Vil du spare tid, kan du bruke en ferdig woksaus fra butikken.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g kyllingfilet
  • 1 stk. brokkoli
  • 250 g frisk sjampinjong
  • 2 stk. vårløk
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 4 ss østerssaus (oyster sauce)
  • 2 ss soyasaus
  • 1 ss sukker
  • 1 dl kyllingbuljong (utblandet) eller vann
  • 0,5 ts chiliflakes (kan utelates)
  • 2 ts revet frisk ingefær
  • 2 ss sesamolje eller mer, etter smak
  • 2 båter revet hvitløk
  • 2 ts sesamfrø
  • 3 båter finhakket hvitløk

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server med ris eller nudler.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB12 20.04.2024 03:02:03