Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Fleskepannekaker

Fleskepannekake

Ingredienser

porsjoner

Pannekaker:

  • 3 dl hvetemel
  • 5 dl melk
  • 4 stk. egg
  • 0,5 ts salt

Flesk:

Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Av alle gode matminner fra barndommen havner nok pannekaker øverst på  lista for svært mange. Pannekaker kan komme i mange ulike varianter, fra tynne med et enkelt dryss sukker, til tjukke og solide middagspannekaker med stekt flesk, som her. 

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Pannekaker:

  • 3 dl hvetemel
  • 5 dl melk
  • 4 stk. egg
  • 0,5 ts salt

Flesk:

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Du kan også steke pannekaken i ovnen. Fordel da stekte flesketerninger i en ildfast form med litt av stekefettet. Hell forsiktig i pannekakerøren, plasser formen midt i stekeovnen på 225 °C, og stek i 25-30 minutter til den er gjennomstekt og har fått gulbrun farge.

Fleskepannekaker

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: All verdens pannekaker

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9000, server:MP-PRD-WEB12 25.05.2024 05:54:37