Ingredienser

4  porsjoner
  • 4 stk. kyllingfilet
  • 1 ss margarin eller olje til steking
  • 1 stk. løk i grove biter
  • 1 stk. rød paprika i grove biter

Saus:

  • 3 dl fløte
  • 1 dl ketchup
  • 2 ts karri (pulver)
  • 1 ts eddik, 7 % (kan sløyfes)

Serveres med:

  • 2 poser byggris
  • 1 pk blandet babybladsalat
Del

Kyllingfilet i form

(19)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Denne kyllingformen med smak av karri er en sikker vinner på middagsbordet for både store og små. Og det beste er at den lager seg nærmest selv. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

4  porsjoner
  • 4 stk. kyllingfilet
  • 1 ss margarin eller olje til steking
  • 1 stk. løk i grove biter
  • 1 stk. rød paprika i grove biter

Saus:

  • 3 dl fløte
  • 1 dl ketchup
  • 2 ts karri (pulver)
  • 1 ts eddik, 7 % (kan sløyfes)

Serveres med:

  • 2 poser byggris
  • 1 pk blandet babybladsalat

Slik gjør du

  1. Brun kyllingfilet raskt på begge sider i en stekepanne med litt margarin eller olje.  Krydre med litt salt og pepper. Legg filetene over i en ildfast form sammen med løk og paprika. 
  2. Visp sammen ingredienser til sausen, smak til med litt salt og evt pepper og hell det over i formen. 
  3. Sett formen i stekeovn på 200 °C i ca. 20-25 minutter, til kyllingen er gjennomstekt.
  4. Kok byggris etter anvisning på pakken. 

Server de saftige kyllingfiletetene og sausen med byggris og en frisk salat. 

 

Ønsker du en magrere saus kan du bytte ut fløte med matfløte eller melk blandet med lett crème fraiche.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant