Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Suppe med pinnekjøtt

Suppe med pinnekjøtt

Ingredienser

porsjoner
  • 300 g rester av ferdigdampet pinnekjøtt
  • 1 stk. løk
  • 2 stk. gulrot
  • 2 skiver sellerirot
  • 2 skiver kålrot
  • 4 stk. potet
  • 1 l kraft fra koking , evt. grønnsakbuljong (utblandet)
  • 2 ss finhakket bladpersille
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

En enkel måte å bruke opp rester av pinnekjøtt på! Her har du mulighet til både å bruke opp den deilige kraften i pinnekjøttgryta, og resten av kjøttet. Masse gode rotgrønnsaker gir en nydelig smak til suppa. Perfekt til både hverdag og fest!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 300 g rester av ferdigdampet pinnekjøtt
  • 1 stk. løk
  • 2 stk. gulrot
  • 2 skiver sellerirot
  • 2 skiver kålrot
  • 4 stk. potet
  • 1 l kraft fra koking , evt. grønnsakbuljong (utblandet)
  • 2 ss finhakket bladpersille

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server suppen med flatbrød eller ferskt brød og smør.

Suppe med pinnekjøtt

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB13 20.04.2024 15:42:23