Pasta med kremet sopp

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

En enkel pastarett med sopp og spinat i en deilig fløtesaus. Her kan du like gjerne bruke selvplukket sopp som sopp fra butikken. 

Ingredienser

  • 200 g sopp (selvplukket eller fra butikk)
  • 0,5 stk løk
  • 1 båt hvitløk
  • 2 ss smør eller margarin
  • 3 dl matfløte
  • 1 ss soyasaus
  • 100 g frisk spinat
  • 400 g tagliatelle , spagetti eller annen pasta

Slik gjør du

  1. Vask og rens soppen, og del den om nødvendig i mindre biter.
  2. Finhakk løk og hvitløk.
  3. Smelt smør eller margarin i en stekepanne og fres sopp og løk myk og gyllen. Krydre med litt salt og pepper.
  4. Tilsett fløte og la det hele koke opp. Smak til med soyasaus, salt og kvernet pepper.
  5. Kok pasta etter anvisning på pakken. Bruk litt av pastavannet i sausen om den tykner for mye. 
  6. Vend spinat inn i sausen rett før servering.
  7. Fordel pasta i tallerkener og topp med soppsausen. Riv parmesan over.

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.