Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pasta med kremet sopp

Ingredienser

  • 200 g sopp (selvplukket eller fra butikk)
  • 0,5 stk. løk
  • 1 båt hvitløk
  • 2 ss smør eller margarin
  • 3 dl matfløte
  • 1 ss soyasaus
  • 100 g frisk spinat
  • 400 g tagliatelle , spagetti eller annen pasta
Del

Pasta med kremet sopp

(2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En enkel pastarett med sopp og spinat i en deilig fløtesaus. Her kan du like gjerne bruke selvplukket sopp som sopp fra butikken. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 200 g sopp (selvplukket eller fra butikk)
  • 0,5 stk. løk
  • 1 båt hvitløk
  • 2 ss smør eller margarin
  • 3 dl matfløte
  • 1 ss soyasaus
  • 100 g frisk spinat
  • 400 g tagliatelle , spagetti eller annen pasta

Slik gjør du

  1. Vask og rens soppen, og del den om nødvendig i mindre biter.
  2. Finhakk løk og hvitløk.
  3. Smelt smør eller margarin i en stekepanne og fres sopp og løk myk og gyllen. Krydre med litt salt og pepper.
  4. Tilsett fløte og la det hele koke opp. Smak til med soyasaus, salt og kvernet pepper.
  5. Kok pasta etter anvisning på pakken. Bruk litt av pastavannet i sausen om den tykner for mye. 
  6. Vend spinat inn i sausen rett før servering.
  7. Fordel pasta i tallerkener og topp med soppsausen. Riv parmesan over.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB15 26.03.2023 20:01:25