Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kyllingpai

Kyllingpai med spinat

Ingredienser

porsjoner

Paibunn:

  • 150 g smør
  • 200 g hvetemel
  • ca. 2 ss vann

Fyll:

  • 2 stk. kyllingfilet
  • 1 stk. løk
  • 200 g frisk spinat
  • 2 ss margarin til steking
  • 5 stk. egg
  • 3 dl melk
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 10 stk. kalamataoliven
  • 100 g revet hvitost , mozzarella eller smakfull ost
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (1)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Tid for pai! En pai med kylling, spinat og oliven er kjempegodt til hverdagsmiddag, i matpakken, når du skal ha gjester eller som en rett på tapasbordet. 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Paibunn:

  • 150 g smør
  • 200 g hvetemel
  • ca. 2 ss vann

Fyll:

  • 2 stk. kyllingfilet
  • 1 stk. løk
  • 200 g frisk spinat
  • 2 ss margarin til steking
  • 5 stk. egg
  • 3 dl melk
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 10 stk. kalamataoliven
  • 100 g revet hvitost , mozzarella eller smakfull ost

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Legg et ark aluminiumfolie over paien dersom den får for mye farge før eggeblandingen har stivnet.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9324, server:MP-PRD-WEB14 15.06.2024 22:04:35