Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Kyllingpai

Ingredienser

velg antall porsjoner

Paibunn:

  • 150 g smør
  • 200 g hvetemel
  • ca. 2 ss vann

Fyll:

  • 2 stk. kyllingfilet
  • 1 stk. løk
  • 200 g frisk spinat
  • 2 ss margarin til steking
  • 5 stk. egg
  • 3 dl melk
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 10 stk. kalamataoliven
  • 100 g revet hvitost , mozzarella eller smakfull ost
Del

Kyllingpai med spinat

(1)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Tid for pai! En pai med kylling, spinat og oliven er kjempegodt til hverdagsmiddag, i matpakken, når du skal ha gjester eller som en rett på tapasbordet. 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

velg antall porsjoner

Paibunn:

  • 150 g smør
  • 200 g hvetemel
  • ca. 2 ss vann

Fyll:

  • 2 stk. kyllingfilet
  • 1 stk. løk
  • 200 g frisk spinat
  • 2 ss margarin til steking
  • 5 stk. egg
  • 3 dl melk
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 10 stk. kalamataoliven
  • 100 g revet hvitost , mozzarella eller smakfull ost

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Legg et ark aluminiumfolie over paien dersom den får for mye farge før eggeblandingen har stivnet.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.3579, server:MP-PRD-WEB11 02.12.2022 23:19:04