Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Wraps med reinsdyrskav

Ingredienser

velg antall porsjoner
  • 400 g reinsdyrskav
  • 0,5 stk. purre
  • 2 ss margarin til steking
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 4 stk. hvetetortilla
  • 1 pk blandet babybladsalat
  • 4 ss lettrømme
  • 2 ss rørt tyttebærsyltetøy
Del

Wraps med reinsdyrskav

(1)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Spenstig variant av fredagstacoen! Wraps med saftig skav og syrlig tyttebærrømme. NAM!

Ellen Sara viser hvordan du steker perfekt skav, og kjapt lager en knallgod wraps.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

velg antall porsjoner
  • 400 g reinsdyrskav
  • 0,5 stk. purre
  • 2 ss margarin til steking
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 4 stk. hvetetortilla
  • 1 pk blandet babybladsalat
  • 4 ss lettrømme
  • 2 ss rørt tyttebærsyltetøy

Slik gjør du

  1. Kutt purre i tykke skiver på skrå. Fres bitene møre i en middels varm stekepanne med margarin. Legg den møre purren til side, mens du steker kjøttet.
  2. Fres reinsdyrskav raskt i små porsjoner i stekepannen med margarin, 2-3 minutter. Ha i purren og krydre med salt og pepper. 
  3. Varm  hvetetortilla etter anvisning på pakken. 
  4. Bland sammen rømme og rørt tyttebærsyltetøy til en dressing. 

Anrett de varme lefsene med nystekt reinsdyrskav, salat og tyttebærrømme. 

Du kan også bruke suovas, skavet røkt reinsdyrkjøtt, i stedet for vanlig reinsdyrskav som vi har brukt her.
 
Wraps med reinsdyrskav

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.3579, server:MP-PRD-WEB11 03.12.2022 16:12:25