Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Byggrynsalat med røkt svinekam

Ingredienser

  • 2 dl byggryn , perlespelt eller andre gryn
  • 150 g cherrytomat
  • 1 stk. rødløk
  • 1 pose ruccula á 70 g
  • 50 g usaltede pistasjnøtter
  • ca. 200 g rester av røkt svinekam eller annet kjøtt
  • 1 ss olje til steking
  • finrevet skall og saft av 1 stk. sitron
  • 0,5 dl olivenolje
Del

Byggrynsalat med røkt svinekam

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Dette er en klassisk resterett med enkle ingredienser og med store muligheter for variasjon. Med kokte byggryn, perlespelt eller andre gryn og middagsrester av røkt svinekam eller annet kjøtt tar det ikke mange minuttene å lage denne salaten - super til lunsj eller en lett og rask middag.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 2 dl byggryn , perlespelt eller andre gryn
  • 150 g cherrytomat
  • 1 stk. rødløk
  • 1 pose ruccula á 70 g
  • 50 g usaltede pistasjnøtter
  • ca. 200 g rester av røkt svinekam eller annet kjøtt
  • 1 ss olje til steking
  • finrevet skall og saft av 1 stk. sitron
  • 0,5 dl olivenolje

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server salaten med en gang. Varier salaten med det du har av grønnsaker og rester i kjøleskapet. Byggryn kan byttes ut med havreris eller ulike perlegryn. 

Byggrynsalat med røkt svinekam

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB13 21.03.2023 22:10:27