Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Fetakrem med biff og beter

Fetakrem med biff og beter

Ingredienser

porsjoner

Misopesto:

  • 65 g frisk spinat
  • 40 g bladpersille
  • 20 g miso (soyabønnepasta)
  • 30 g mandler
  • 1 dl olivenolje

Potetrøsti:

  • 4 stk. mandelpotet
  • 0,5 dl nøytral olje

Beter:

  • 400 g rødbete
  • 1 ss nøytral olje
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper

Syltet sjalottløk:

  • 2 stk. sjalottløk
  • 1 ss hvitvinseddik

Fetakrem:

  • 200 g fetaost
  • 1 ss honning

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Alt som er godt på ett fat? Ja, takk! Fetakrem med beter og perfekt stekt entrecôte, sammen med syltet løk og misopesto. Lag den som en hovedrett, eller en delerett på tapasbordet. 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Misopesto:

  • 65 g frisk spinat
  • 40 g bladpersille
  • 20 g miso (soyabønnepasta)
  • 30 g mandler
  • 1 dl olivenolje

Potetrøsti:

  • 4 stk. mandelpotet
  • 0,5 dl nøytral olje

Beter:

  • 400 g rødbete
  • 1 ss nøytral olje
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper

Syltet sjalottløk:

  • 2 stk. sjalottløk
  • 1 ss hvitvinseddik

Fetakrem:

  • 200 g fetaost
  • 1 ss honning

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Topp gjerne med litt finhakket gressløk og kvernet pepper. 

Denne kan også lages mindre i porsjon og serveres som en delerett på tapasbordet.

Fetakrem med biff og beter

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12320, server:MP-PRD-WEB13 12.12.2024 00:57:44