Ingredienser

  • 400 g karbonadedeig eller kjøttdeig
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 1 stk. løk i skiver
  • 4 stk. gulrot i skiver
  • 2 stilker stilkselleri (stangselleri) i skiver
  • 4 stk. potet i grove biter
  • 1 boks hakkede hermetiske tomater
  • 5 dl vann
  • 2 ss tomatpuré
  • 1 ss tørket oregano
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 0,5 stk. kjøttbuljongterning
Del

Rask middagsgryte med kjøttdeig

(4)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En enkelt og smkafull middagsgryte med kjøttdeig, grønnsaker og potet. Denne gryteretten passer for hele familien, og er super å diske opp med i en hektisk hverdag.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 400 g karbonadedeig eller kjøttdeig
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 1 stk. løk i skiver
  • 4 stk. gulrot i skiver
  • 2 stilker stilkselleri (stangselleri) i skiver
  • 4 stk. potet i grove biter
  • 1 boks hakkede hermetiske tomater
  • 5 dl vann
  • 2 ss tomatpuré
  • 1 ss tørket oregano
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 0,5 stk. kjøttbuljongterning

Slik gjør du

  1. Stek kjøttdeig i margarin eller olje på høy varme i en jerngryte.
  2. Kutt løk, gulrot og stilkselleri i skiver og potet i grove biter.
  3. Ha grønnsaker og potet i gryten, og stek i et par minutter før du tilsetter resten av ingrediensene.
  4. La gryta koke i 15-20 minutter og smak til med salt og pepper.

Server gjerne med brød eller flatbrød.

Ønsker du sausen litt tykkere, kan du tilsette litt maizena utrørt i litt vann.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant