Rask middagsgryte med kjøttdeig

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

En enkelt og smkafull middagsgryte med kjøttdeig, grønnsaker og potet. Denne gryteretten passer for hele familien, og er super å diske opp med i en hektisk hverdag.

Ingredienser

  • 400 g karbonadedeig eller kjøttdeig
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 1 stk løk i skiver
  • 4 stk gulrot i skiver
  • 2 stilk stilkselleri (stangselleri) i skiver
  • 4 stk potet i grove biter
  • 1 boks hakkede hermetiske tomater
  • 5 dl vann
  • 2 ss tomatpuré
  • 1 ss tørket oregano
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper
  • 12 stk buljongterning

Slik gjør du

  1. Stek kjøttdeig i margarin eller olje på høy varme i en jerngryte.
  2. Kutt løk, gulrot og stilkselleri i skiver og potet i grove biter.
  3. Ha grønnsaker og potet i gryten, og stek i et par minutter før du tilsetter resten av ingrediensene.
  4. La gryta koke i 15-20 minutter og smak til med salt og pepper.

Server gjerne med brød eller flatbrød.

Ønsker du sausen litt tykkere, kan du tilsette litt maizena utrørt i litt vann.
 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.