Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Lam ytrefilet er et saftig, mørt og godt stykke kjøtt. Sammen med havreris og stekt rosenkål har du en mettende og næringsrik middag med norske råvarer på kort tid.
Legg opp skiver av lammefilet over kremet havreris, og stekt rosenkål på siden.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 4. august. GOD SOMMER!