Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Lammefilet med stekt rosenkål

Lammefilet med stekt rosenkål

Ingredienser

porsjoner

Havreris:

  • 2 stk. sjalottløk
  • 0,5 stk. purre
  • 20 g bladpersille
  • 200 g havreris
  • 2 ss smør
  • 2,5 dl oksekraft

Stekt rosenkål:

  • 400 g rosenkål
  • 1 ss nøytral olje
  • 1 dl vann

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Lam ytrefilet er et saftig, mørt og godt stykke kjøtt. Sammen med havreris og stekt rosenkål har du en mettende og næringsrik middag med norske råvarer på kort tid. 

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Havreris:

  • 2 stk. sjalottløk
  • 0,5 stk. purre
  • 20 g bladpersille
  • 200 g havreris
  • 2 ss smør
  • 2,5 dl oksekraft

Stekt rosenkål:

  • 400 g rosenkål
  • 1 ss nøytral olje
  • 1 dl vann

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Legg opp skiver av lammefilet over kremet havreris, og stekt rosenkål på siden. 

Lammefilet med stekt rosenkål

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12320, server:MP-PRD-WEB15 12.12.2024 15:36:51