Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Brioche med reinsdyrskav

Brioche med reinsdyrskav

Ingredienser

porsjoner
  • 200 g hodekål
  • 2 stk. grønt eple
  • 2 ss bladpersille
  • 2 ss majones
  • 3 ss lettrømme
  • 1 stk. grønn paprika
  • 1 stk. grønn chili
  • 4 stk. brioche hamburgerbrød
  • 1 pk reinsdyrskav
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Lyst på en skikkelig digg burger med nye smaker? Prøv reinsdyrskav i briochebrød neste gang du vil prøve noe nytt som også faller skikkelig i smak! Her har vi laget den med en god coleslaw med eple og bladpersille! 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 200 g hodekål
  • 2 stk. grønt eple
  • 2 ss bladpersille
  • 2 ss majones
  • 3 ss lettrømme
  • 1 stk. grønn paprika
  • 1 stk. grønn chili
  • 4 stk. brioche hamburgerbrød
  • 1 pk reinsdyrskav

Slik gjør du

  1. Bruk en skarp kniv eller ostehøvel og skjær hodekål i fine strimler. Riv eple på et rivjern og grovhakk bladpersille. Ha alt i en bolle. 
  2. Rør sammen majones og rømme, og ha over i kålblandingen. Rør godt sammen. 
  3. Skjær paprika og chili i skiver. 
  4. Rist briochebrødene i en varm panne til de har en gyllen overflate. 
  5. Ha i smør og fres reinsdyrskav raskt i pannen på høy varme i et par minutter. Smak til med salt og pepper. 

Server briochebrød med coleslaw, reinsdyrskav, paprika og chili på toppen! 

Brioche med reinsdyrskav

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB13 19.04.2024 12:04:42