Brioche med reinsdyrskav

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Lyst på en skikkelig digg burger med nye smaker? Prøv reinsdyrskav i briochebrød neste gang du vil prøve noe nytt som også faller skikkelig i smak! Her har vi laget den med en god coleslaw med eple og bladpersille! 

Ingredienser

  • 200 g hodekål
  • 2 stk. grønt eple
  • 2 ss bladpersille
  • 2 ss majones
  • 3 ss lettrømme
  • 1 stk. grønn paprika
  • 1 stk. grønn chili
  • 4 stk. brioche hamburgerbrød
  • 1 pk reinsdyrskav

Slik gjør du

  1. Bruk en skarp kniv eller ostehøvel og skjær hodekål i fine strimler. Riv eple på et rivjern og grovhakk bladpersille. Ha alt i en bolle. 
  2. Rør sammen majones og rømme, og ha over i kålblandingen. Rør godt sammen. 
  3. Skjær paprika og chili i skiver. 
  4. Rist briochebrødene i en varm panne til de har en gyllen overflate. 
  5. Ha i smør og fres reinsdyrskav raskt i pannen på høy varme i et par minutter. Smak til med salt og pepper. 

Server briochebrød med coleslaw, reinsdyrskav, paprika og chili på toppen! 

Brioche med reinsdyrskav

POPULÆRT AKKURAT NÅ

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Pga ferie er kommentarfeltet stengt i juli.