Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Toast med stekt egg - alternativ 3

Toast med stekt egg

Ingredienser

porsjoner
  • 4 skiver landbrød
  • 2 ss smør eller nøytral olje til steking
  • 2 ts grov sennep
  • 150 g revet hvitost
  • 4 skiver kokt skinke
  • 2 stk. egg
  • 0,25 ts grovmalt pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Hva er bedre enn en digg toast med ost og skinke? Jo, en ost- og skinketoast toppet med et deilig speilegg. Rask og enkel kosemat!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 4 skiver landbrød
  • 2 ss smør eller nøytral olje til steking
  • 2 ts grov sennep
  • 150 g revet hvitost
  • 4 skiver kokt skinke
  • 2 stk. egg
  • 0,25 ts grovmalt pepper

Slik gjør du

  1. Stek brødskiver til de er gyllne og sprø på begge sider i en middels varm stekepanne med smør eller olje.
  2. Legg brødskivene på et bakepapirkledd stekebrett, og smør på litt sennep. 
  3. Dryss over revet ost, og sett brettet i stekeovn på 200 °C til osten har smeltet, 5 minutter. Legg skinke på halvparten av skivene og legg den andre halvparten av brødskivene over. 
  4. Skyll stekepannen og varm den på nytt med litt smør. Stek speilegg til hviten er fast og plommen fortsatt flytende.
  5. Ta smørbrødene ut av stekeovnen og flytt dem over på to tallerkener. Topp med speilegg, et lite dryss grovmalt pepper og server rykende varmt. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.7026, server:MP-PRD-WEB15 29.11.2023 19:44:21