Lagre

Ingredienser

  • 4 skiver landbrød
  • 2 ss smør eller olje til steking
  • 2 ts grov sennep
  • 150 g revet hvitost
  • 4 skiver kokt skinke
  • 2 stk. egg
  • 0,25 ts grovmalt pepper
Del

Toast med stekt egg

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Hva er bedre enn en digg toast med ost og skinke? Jo, en ost- og skinketoast toppet med et deilig speilegg. Rask og enkel kosemat!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel
Lagre

Ingredienser

  • 4 skiver landbrød
  • 2 ss smør eller olje til steking
  • 2 ts grov sennep
  • 150 g revet hvitost
  • 4 skiver kokt skinke
  • 2 stk. egg
  • 0,25 ts grovmalt pepper

Slik gjør du

  1. Stek brødskiver til de er gyllne og sprø på begge sider i en middels varm stekepanne med smør eller olje.
  2. Legg brødskivene på et bakepapirkledd stekebrett, og smør på litt sennep. 
  3. Dryss over revet ost, og sett brettet i stekeovn på 200 °C til osten har smeltet, 5 minutter. Legg skinke på halvparten av skivene og legg den andre halvparten av brødskivene over. 
  4. Skyll stekepannen og varm den på nytt med litt smør. Stek speilegg til hviten er fast og plommen fortsatt flytende.
  5. Ta smørbrødene ut av stekeovnen og flytt dem over på to tallerkener. Topp med speilegg, et lite dryss grovmalt pepper og server rykende varmt. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant