Ingredienser

Fløtestuet spinat:

  • 1 båt hvitløk
  • 2 stk. vårløk
  • 1 ss margarin
  • 3 dl matfløte Evt blandet med litt utblandet kyllingbuljong
  • 1 dl parmesan
  • 400 g frisk spinat
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
Del

Koteletter i form

(9)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Løft hverdagsmiddagen et par hakk og la nakkekotelettene få den siste varmebehandlingen i stekeovnen i selskap med fløtestuet spinat.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

Fløtestuet spinat:

  • 1 båt hvitløk
  • 2 stk. vårløk
  • 1 ss margarin
  • 3 dl matfløte Evt blandet med litt utblandet kyllingbuljong
  • 1 dl parmesan
  • 400 g frisk spinat
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper

Slik gjør du

  1. Finhakk hvitløk og vårløk, og stek det raskt i en stekepanne.Hell i buljong og matfløte. La det koke raskt opp mens du rører hele tiden. Bland godt inn parmesanen og vasket spinat. Det kan se mye ut i starten, men spinaten faller fort i sammen. Smak til med salt og pepper.
  2. Krydre kotelettene med salt og pepper og stek dem brune på begge sider i en stekepanne på middels sterk varme.
  3. Ha spinaten over i en ildfast form og legg kotelettene på toppen.
  4. Sett formen midt i ovnen på 200 °C og la det steke i 15 minutter.

Server nakkekotelettene med kokte poteter eller pasta.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant