Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Koteletter i form

Ingredienser

Fløtestuet spinat:

  • 1 båt hvitløk
  • 2 stk. vårløk
  • 1 ss margarin
  • 3 dl matfløte , evt. blandet med litt utblandet kyllingbuljong
  • 1 dl parmesan
  • 400 g frisk spinat
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
Del

Koteletter i form

(9)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Løft hverdagsmiddagen et par hakk og la nakkekotelettene få den siste varmebehandlingen i stekeovnen i selskap med fløtestuet spinat.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

Fløtestuet spinat:

  • 1 båt hvitløk
  • 2 stk. vårløk
  • 1 ss margarin
  • 3 dl matfløte , evt. blandet med litt utblandet kyllingbuljong
  • 1 dl parmesan
  • 400 g frisk spinat
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server nakkekotelettene med kokte poteter eller pasta.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB12 04.02.2023 14:15:05