Fiskepinner i wrap

Elsker du fiskepinner? Prøv hjemmelagde fiskepinner i wrap servert med mango og rømmedressing. En frisk variant av retten alle kjenner til! 

Ingredienser

  • 2 stk egg
  • 1 dl hvetemel
  • 1,5 dl panko brødkrum
  • 800 g torskefilet
  • 8 stk hvetetortilla
  • 1 stk mango
  • 0,5 stk agurk
  • 2 stk hjertesalat

Rømmedressing

  • 2 dl rømme
  • 1 ss saft av sitron
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper

Slik gjør du

  1. Knekk egg i en skål og pisk godt sammen.
  2. Mål opp hvetemel og panko i to separate skåler.
  3. Skjær fisk i tykke skiver og vend stykkene først i mel, så i egg og til slutt i panko.
  4. Varm en stekepanne med smør og stek fiskestykkene i noen minutter på hver side til gylne. 
  5. Bland sammen rømme, sitron, salt og pepper.
  6. Kutt mango og agurk i terninger og salat i strimler.
  7. Server varme fiskepinner i wrap med mango, agurk, salat og rømmedressing. 

Har du tørt brød liggende på kjøkkenbenken? Lag brødrasp ved å steke brødet i ovnen på 120° i ca. 20 minutter. Bruk et rivjern til å raspe det tørre brødet, og vipps så har du hjemmelaget brødrasp!

Fiskepinner i wrap

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.