Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Biff med frisk kålsalat

Biff med lun kålsalat

Ingredienser

porsjoner

Ovnsbakte poteter:

  • 600 g små potet
  • 2 båter hvitløk
  • 2 ss nøytral olje
  • saft av 0,5 stk. sitron

Kålsalat:

  • 400 g rødkål
  • 100 g grønnkål
  • 1 ss nøytral olje
  • 2 ss rødvinseddik
  • 300 g rosenkål

Urtedressing:

  • 2 dl lettrømme
  • 3 ss hakket bladpersille
  • finrevet skall og saft av 0,5 stk. sitron
  • 1 ss flytende honning
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Saftig biff med lun kålsalat og ovnsstekte poteter. Med en frisk urtedressing på siden blir dette like godt på tirsdag som på fredag!

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Ovnsbakte poteter:

  • 600 g små potet
  • 2 båter hvitløk
  • 2 ss nøytral olje
  • saft av 0,5 stk. sitron

Kålsalat:

  • 400 g rødkål
  • 100 g grønnkål
  • 1 ss nøytral olje
  • 2 ss rødvinseddik
  • 300 g rosenkål

Urtedressing:

  • 2 dl lettrømme
  • 3 ss hakket bladpersille
  • finrevet skall og saft av 0,5 stk. sitron
  • 1 ss flytende honning

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Biff med spinatfylt paprika 3.jpg

Kokketips: Noen fedd hvitløk og litt frisk timian i pannen under steking gir ekstra smak og kjærlighet.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:11.21.1.6416, server:MP-PRD-WEB14 03.10.2023 09:40:02