Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Ertesuppe 1.jpg

Ertesuppe med svineknoke

Ingredienser

porsjoner
  • 200 g tørkede gule erter
  • 1 stk. lettsaltet svineknoke
  • 1 stk. løk , finhakket
  • 1 stk. sellerirot , i terninger
  • 2 stk. laurbærblad
  • 4 stilker frisk timian
  • 2 l vann
  • 2 stk. gulrot , i terninger
  • 1 stk. purre , i ringer
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (16)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Tradisjonell ertesuppe kokt på svineknoke er god, solid bondekost som egner seg året rundt til både hverdag og fest. Og pannekaker hører med som dessert!

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 200 g tørkede gule erter
  • 1 stk. lettsaltet svineknoke
  • 1 stk. løk , finhakket
  • 1 stk. sellerirot , i terninger
  • 2 stk. laurbærblad
  • 4 stilker frisk timian
  • 2 l vann
  • 2 stk. gulrot , i terninger
  • 1 stk. purre , i ringer

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Ertesuppe 2.jpg
Ertesuppe 3a.jpg
Ertesuppe 3b.jpg
Ertesuppe 3c.jpg
Ertesuppe 3d.jpg
Ertesuppe 4.jpg

Server ertesuppen med flatbrød og godt smør. Mange foretrekker også å servere pannekaker og ertesuppe sammen til middag. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Norsk tradisjonsmat

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9000, server:MP-PRD-WEB14 29.05.2024 02:24:15