Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Svinefilet med bakte rotgrønnsaker

Svinefilet med bakte rotgrønnsaker

Ingredienser

porsjoner

Bakte rotgrønnsaker:

  • 150 g gulrot
  • 150 g sellerirot
  • 150 g beter
  • 150 g kålrot
  • 150 g pastinakk
  • 150 g rødbete
  • 400 g små potet
  • 2 ss olivenolje
  • 2 ss honning
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Norske rotgrønnsaker har lang sesong, og er tilgjengelig nesten hele vinterhalvåret. Fargerike, smakfulle og anvendelige er det bare å boltre seg i disse supre råvarene våre. Sammen med tynne skiver av svinefilet er dette en herlig, enkel rett som kan serveres både til hverdag og helg!

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

Bakte rotgrønnsaker:

  • 150 g gulrot
  • 150 g sellerirot
  • 150 g beter
  • 150 g kålrot
  • 150 g pastinakk
  • 150 g rødbete
  • 400 g små potet
  • 2 ss olivenolje
  • 2 ss honning

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Usikker på hvilken honning du skal velge? Vi heier på norske produsenter - velg norsk honning når du har mulighet. I tillegg finnes det utallige typer å velge i. Lær mer om honning her!

Svinefilet med bakte rotgrønnsaker

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Hva er i sesong i Norge vinterstid?

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9000, server:MP-PRD-WEB14 22.05.2024 23:41:45