Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Mynteyoghurt

Mynteyoghurt

Ingredienser

porsjoner
  • 3 dl matyoghurt
  • 2 ts finhakket frisk mynte eller myntepasta
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Raita er den indiske kusinen til tzatziki. En deilig, svalende yoghurtdressing som er perfekt følge til sterk mat. Mynte kan byttes ut eller blandes med frisk koriander, og sausen kan smakes til med andre urter eller krydder.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 3 dl matyoghurt
  • 2 ts finhakket frisk mynte eller myntepasta
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper

Slik gjør du

  1. Bland finhakket mynte eller myntepasta, salt og pepper i yoghurten.
La gjerne dressingen stå avkjølt ca. 1 time før servering, dette gir dressingen en kraftigere smak.
Raita er uunnværlig til sterk indisk og pakistansk mat, og passer også godt til de fleste grillretter.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8570, server:MP-PRD-WEB12 17.04.2024 03:55:32