Makaronigrateng med pølse

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Makaronigratenger en klassisk middagsfavoritt som både store og små elsker. Bland inn litt av favorittgrønnsakene, og du har en alt-i-ett-middag på et blunk!

Ingredienser

  • 200 g kalkunkorv
  • 1 stk brokkoli
  • 12 stk purre
  • 300 g makaroni
  • 2 stk egg
  • 2 dl melk
  • ca. 150 g revet hvitost
  • 14 ts salt
  • 14 ts pepper
  • evt. 1 ss finhakket frisk timian

Slik gjør du

Varm stekeovnen til 200 °C.

  1.  Del brokkolien i små buketter og skjær purren i tynne ringer.
  2.  Kok opp rikelig med lettsaltet vann i en kjele. Tilsett makaroni og grønnsaker og la det koke i knapt 5 minutter.
  3.  La makaroni og grønnsaker renne av. Ha dem i en ildfast form.
  4.  Tilsett oppskåret falukorv, revet ost og egg vispet med melk, salt og krydder.
  5.  La formen stå midt i ovnen i ca. 20 minutter, til eggestanden er stivnet.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.