Ingredienser

  • 800 g torskefilet
  • 1 ss flytende margarin
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 3 stk. tomat
  • 1 stk. purre
  • 1,5 dl kremfløte
  • 200 g hvitost
Del

Torskeform med ost

(8)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Denne enkle torskeformen med ost kan du gjerne lage nesten ferdig og sette i kjøleskapet. Førstemann hjem setter fiskeformen i ovnen og setter over potetene.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 800 g torskefilet
  • 1 ss flytende margarin
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 3 stk. tomat
  • 1 stk. purre
  • 1,5 dl kremfløte
  • 200 g hvitost

Slik gjør du

  1. Skjær torskefilet i passe store serveringsstykker og legg dem i smurt ildfast form. Dryss salt og pepper over fisken.
  2. Skjær tomater i skiver og purre i ringer, og fordel over fisken.
  3. Hell over fløte, og dryss revet ost på toppen.
  4. Stek torskeformen på midterste rille i stekeovnen på 200 °C i 30-35 minutter.

Server med kokte poteter eller ris.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant