Torskeform med ost

Kategori
Familien
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Denne enkle torskeformen med ost kan du gjerne lage nesten ferdig og sette i kjøleskapet. Førstemann hjem setter fiskeformen i ovnen og setter over potetene.

Ingredienser

  • 800 g torskefilet
  • 1 ss flytende margarin
  • 1 ts salt
  • 12 ts pepper
  • 3 stk tomat
  • 1 stk purre
  • 112 dl matfløte
  • 200 g hvitost

Slik gjør du

  1. Skjær torskefilet i passe store serveringsstykker og legg dem i smurt ildfast form. Dryss salt og pepper over fisken.
  2. Skjær tomater i skiver og purre i ringer, og fordel over fisken.
  3. Hell over matfløte, og dryss revet ost på toppen.
  4. Stek torskeformen på midterste rille i stekeovnen på 200 °C i 30-35 minutter.

Server med kokte poteter eller ris.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.