Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Torskeform med ost

Torskeform med ost

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g torskefilet
  • 1 ts salt
  • 1 ss flytende margarin
  • 0,5 ts pepper
  • 3 stk. tomat
  • 1 stk. purre
  • 1,5 dl kremfløte
  • 200 g hvitost
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (8)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Denne enkle torskeformen med ost kan du gjerne lage nesten ferdig og sette i kjøleskapet. Førstemann hjem setter fiskeformen i ovnen og setter over potetene.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g torskefilet
  • 1 ts salt
  • 1 ss flytende margarin
  • 0,5 ts pepper
  • 3 stk. tomat
  • 1 stk. purre
  • 1,5 dl kremfløte
  • 200 g hvitost

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server med kokte poteter eller ris.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9167, server:MP-PRD-WEB14 30.05.2024 07:33:44