Lagre

Ingredienser

  • 800 g torskefilet
  • 1 ss flytende margarin
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 3 stk. tomat
  • 1 stk. purre
  • 1,5 dl kremfløte
  • 200 g hvitost
Del

Torskeform med ost

(8)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Denne enkle torskeformen med ost kan du gjerne lage nesten ferdig og sette i kjøleskapet. Førstemann hjem setter fiskeformen i ovnen og setter over potetene.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel
Lagre

Ingredienser

  • 800 g torskefilet
  • 1 ss flytende margarin
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 3 stk. tomat
  • 1 stk. purre
  • 1,5 dl kremfløte
  • 200 g hvitost

Slik gjør du

  1. Skjær torskefilet i passe store serveringsstykker og legg dem i smurt ildfast form. Dryss salt og pepper over fisken.
  2. Skjær tomater i skiver og purre i ringer, og fordel over fisken.
  3. Hell over fløte, og dryss revet ost på toppen.
  4. Stek torskeformen på midterste rille i stekeovnen på 200 °C i 30-35 minutter.

Server med kokte poteter eller ris.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant