Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Lammeskav i kikertcurry

Ingredienser

  • 400 g lammeskav
  • 1 stk. løk
  • 4 båter hvitløk
  • 1 ts revet frisk ingefær
  • 1 ss gurkemeie
  • 2 ts karri
  • 1 ss garam masala
  • 2 ss rapsolje til steking
  • 1 boks hermetiske kikerter
  • 2 stk. grønnsakbuljong (terning)
  • 3 dl vann
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 200 g basmatiris
  • 1 stk. lime
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 0,5 potte frisk koriander
Del

Lammeskav i kikertcurry

(2)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Lammeskav eller tynnskåret lammekjøtt finner du i frysedisken. I denne gode kikertcurryen forenes gode kryddersmaker og smakfullt lammekjøtt til en spennende og god hverdagsmiddag.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 400 g lammeskav
  • 1 stk. løk
  • 4 båter hvitløk
  • 1 ts revet frisk ingefær
  • 1 ss gurkemeie
  • 2 ts karri
  • 1 ss garam masala
  • 2 ss rapsolje til steking
  • 1 boks hermetiske kikerter
  • 2 stk. grønnsakbuljong (terning)
  • 3 dl vann
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 200 g basmatiris
  • 1 stk. lime
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 0,5 potte frisk koriander

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server med nanbrød, yoghurt og limebåter.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB14 27.01.2023 05:51:46