Kremet pasta med pulled pork Kategori Familien Vanskelighetsgrad Enkel Tid 20–40 min Pasta er sjeldent feil, og denne retten er både rask å lage og veldig god. Sosialt Lagre Del Facebook Twitter E-post Send tips på e-post Mottakers e-postadresse Din e-postadresse Din e-postadresse Auda! Noe gikk visst galt. E-posten er sendt sms Skriv inn mobilnummer, og få tilsendt tips gratis. mobilnummer Auda! Noe gikk visst galt. Meldingen er sendt Skriv ut Utskrift med bilde Utskrift uten bilde 1Kommentarer Ingredienser Porsjoner 400 g pasta penne eller annen pasta 2 ss smør 1 stk løk 1⁄2 ts salt 10 stk frisk sjampinjong 2 ss sesamolje 3 dl matfløte 500 g pulled pork 1⁄2 dl revet parmesan Slik gjør du Tilbered pulled pork etter anvisning på pakken. Riv kjøttet i biter, ved hjelp av to gafler. Kok pasta i saltet vann, som anvist på pakken. Hell av 1/10 del av pastavannet og spar til etterpå. Hell av resten av pastavannet, og skyll pastaen med litt kaldt vann. Sett til side. Skrell, del og kutt løk i tynne skiver. Rens og kutt sopp i tynne skiver. Sett en stor stekepanne på middels varme. Ha i smør. Tilsett løk og salt og stek under omrøring. Løken skal være myk og lett gylden. Tilsett sopp og stek videre i 5 til 7 minutter. Tilsett oljen og bland sammen. Legg i svinekjøtt, og bland sammen. Tilsett fløte og pastavann, og la det koke i 2 til 3 minutter. Ta pannen av varmen. Bland pastaen inn i svinekjøttblandingen. Topp med ost. Server gjerne med litt salat ved siden av eller vend inn litt ruccula i pastaen rett før servering. Kommentarer For å skrive en kommentar må du være logget inn.