Ingredienser

4  porsjoner
  • 400 g laksefilet , uten skinn og bein
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • saft av 0,5 stk. sitron
  • 0,25 bunt hakket frisk gressløk
  • 1 ss olje
  • 4 stk. grove hamburgerbrød
  • 4 stk. salatblad
  • 12 skiver agurk
  • 8 skiver rødløk
Del

Lakseburger

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

En saftig, hjemmelaget lakseburger med salat, dressing og sprø grønnsaker er en knallgod hverdagsmiddag som både små og store vil sette pris på. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

4  porsjoner
  • 400 g laksefilet , uten skinn og bein
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • saft av 0,5 stk. sitron
  • 0,25 bunt hakket frisk gressløk
  • 1 ss olje
  • 4 stk. grove hamburgerbrød
  • 4 stk. salatblad
  • 12 skiver agurk
  • 8 skiver rødløk

Slik gjør du

  1. Finhakk laksefilet med en skarp kniv, eller skjær den i terninger og kjør dem raskt sammen i hurtigmikseren. Bland inn salt, pepper, sitronsaft og gressløk.
  2. Del deigen i fire like store deler og form fire fine burgere.
  3. Stek lakseburgerne i en varm stekepanne med olje, ca. 2 minutter på hver side.
  4. Legg lakseburgerne i varme hamburgerbrød sammen med salat, agurk, rødløk eller annet tilbehør du er glad i.

Server gjerne med litt hjemmelaget aïoli.

Er du glad i fisk, så vil du kanskje også prøve vår gode fiskeburger?

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant