Biffsnadder

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

En god, gammel klassiker som nok aldri vil gå av moten.

Ingredienser

  • 600 g biffkjøtt i terninger
  • 200 g frisk sjampinjong i båter
  • 1 pose sjalottløk i båter
  • 1 stk rød paprika
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper
  • 1 pose béarnaisesaus

Slik gjør du

Visste du at: Norge består av store områder med gress, urter og andre vekster. Disse områdene kan brukes til mat, men da er vi avhengig av våre drøvtyggere som storfe og sau.

  1. Stek løk og sjampinjong. Ha i biffkjøtt og paprika. Ha på salt og pepper. La alt steke i ca. 2 minutter til kjøttet er ferdig stekt. 
  2. Lag saus etter anvisning på posen. 

Server med ris, pommes frites eller potetbåter.

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.