Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Gresskarsuppe

Ingredienser

velg antall porsjoner
  • 600 g gresskar i biter
  • 2 stk. sjalottløk
  • 2 båter hvitløk
  • 2 ss olje
  • 1 l grønnsakbuljong (utblandet)
  • 0,5 ts pepper
  • saft av 0,5 stk. sitron
Del

Gresskarsuppe

(2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En god og enkel gresskarsuppe med rene og milde smaker av gresskar, sjalottløk og hvitløk. Supert å servere utover høsten, når det blir kaldere ute. Topp gjerne suppen med urter, rømme og ristede gresskarkjerner

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

velg antall porsjoner
  • 600 g gresskar i biter
  • 2 stk. sjalottløk
  • 2 båter hvitløk
  • 2 ss olje
  • 1 l grønnsakbuljong (utblandet)
  • 0,5 ts pepper
  • saft av 0,5 stk. sitron

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Smakstips: Hvis du ønsker en litt mer spicy suppe kan du tilsette litt chili, spisskumen og ingefær.

Server suppen med gresskarkjerner, rømme og timian. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.3579, server:MP-PRD-WEB11 03.12.2022 17:18:58