Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

Grønnsaksuppe med gresskar og risoni

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Enkelte dager er en god, varm suppe akkurat det man trenger. Denne suppen smaker deilig, og du lager den kjapt. Istedet for risoni kan du også bruke rester av kokt ris eller byggryn.

Lettsaltet torsk med bacon

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Lettsaltet torsk vekker til live gode barndomsminner for mange. Sammen med hjemmelaget potetmos, stekt bacon og gulrøtter, er dette norsk tradisjonskost på sitt beste. 

Lettsaltet torsk vekker til live gode barndomsminner for mange. Sammen med hjemmelaget potetmos, stekt bacon og gulrøtter, er dette norsk tradisjonskost på sitt beste. 

Kyllingwok med hoisinsaus

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
40–60 min

Kylling lårfilet egner seg ypperlig til wok, og er en type kjøtt som blir saftig og smakfullt ved rask tilberedning. Sammen med brokkolistilk, løk, ananas og woksaus blir dette til eksotisk og smakfull hverdagsmat.

Seibiff med løk

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Sei er med sitt litt mørke kjøtt en anvendelig og smakfull matfisk. Seibiff med løk er god, norsk tradisjonsmat og en velkjent hverdagsklassiker.

Taco med julesmaker

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Skal du gjøre ekstra stas på tacomiddagen lager du pulled pork fra bunnen av. Rub svinenakken med en deilig julerub med smak av nellik og allehånde. Server det saftige svinekjøttet i lefser sammen med rødkål- og mangosalat. 

Lammepizza

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Hvit pizza! NAM! Av pizzadeigen lager du ovale porsjonspizza som pensles med smør og stekes i panne – før den toppes med glasert lammeskav, blomkål, ruccula og granateple.

Benløse fugler

Denne oppskriften har fått4,7 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Benløse fugler en av de klassiske norske kjøttrettene som lenge har vært glemt, men som nå er i ferd med å bli trendy igjen. “Fattigmannsfugl” med masse kryddersmak og innmat av finhakket flesk og løk er vel verd arbeidet, og smaker nydelig sammen med grønnsaker, kokte poteter og brun saus.

Brente mandler

Denne oppskriften har fått4,7 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Brente mandler er en av julens klassikere det oser julestemning av! Gi dem bort som en spiselig julegave eller kos deg med den karamelliserte søtsaken selv.

Lussekatter

Turmat
Avansert
Cook Time
Over 60 min

13. desember er Luciadagen, og lussekatter hører med til alle små og store barns Lucia-feiring. Inviter til fest og nyt smaken av deilige lussekatter. Her skal du bruke et krydder som heter safran, og det er det som gjør lussekattene gule! Oppskriften gir ca. 15 lussekatter.

Grønnsaksuppe med gresskar og risoni

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Enkelte dager er en god, varm suppe akkurat det man trenger. Denne suppen smaker deilig, og du lager den kjapt. Istedet for risoni kan du også bruke rester av kokt ris eller byggryn.

Lettsaltet torsk med bacon

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Lettsaltet torsk vekker til live gode barndomsminner for mange. Sammen med hjemmelaget potetmos, stekt bacon og gulrøtter, er dette norsk tradisjonskost på sitt beste. 

Lettsaltet torsk vekker til live gode barndomsminner for mange. Sammen med hjemmelaget potetmos, stekt bacon og gulrøtter, er dette norsk tradisjonskost på sitt beste. 

Kyllingwok med hoisinsaus

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
40–60 min

Kylling lårfilet egner seg ypperlig til wok, og er en type kjøtt som blir saftig og smakfullt ved rask tilberedning. Sammen med brokkolistilk, løk, ananas og woksaus blir dette til eksotisk og smakfull hverdagsmat.

Seibiff med løk

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Sei er med sitt litt mørke kjøtt en anvendelig og smakfull matfisk. Seibiff med løk er god, norsk tradisjonsmat og en velkjent hverdagsklassiker.

Taco med julesmaker

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Skal du gjøre ekstra stas på tacomiddagen lager du pulled pork fra bunnen av. Rub svinenakken med en deilig julerub med smak av nellik og allehånde. Server det saftige svinekjøttet i lefser sammen med rødkål- og mangosalat. 

Lammepizza

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Hvit pizza! NAM! Av pizzadeigen lager du ovale porsjonspizza som pensles med smør og stekes i panne – før den toppes med glasert lammeskav, blomkål, ruccula og granateple.

Benløse fugler

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Benløse fugler en av de klassiske norske kjøttrettene som lenge har vært glemt, men som nå er i ferd med å bli trendy igjen. “Fattigmannsfugl” med masse kryddersmak og innmat av finhakket flesk og løk er vel verd arbeidet, og smaker nydelig sammen med grønnsaker, kokte poteter og brun saus.

Brente mandler

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Brente mandler er en av julens klassikere det oser julestemning av! Gi dem bort som en spiselig julegave eller kos deg med den karamelliserte søtsaken selv.

Lussekatter

Turmat
Avansert
Cook Time
Over 60 min

13. desember er Luciadagen, og lussekatter hører med til alle små og store barns Lucia-feiring. Inviter til fest og nyt smaken av deilige lussekatter. Her skal du bruke et krydder som heter safran, og det er det som gjør lussekattene gule! Oppskriften gir ca. 15 lussekatter.

Ukemenyer

Vil du ha flere middagstips? Vi har mange gode middagsforslag, enten du er på jakt etter en rask og sunn middag for en vanlig hverdag eller skal lage en god lørdagsmiddag. Sjekk vårt arkiv med tidligere middagstips!