Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

Brokkoli- og ertesuppe med torsk

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Torsk er en ypperlig matfisk som er lett å lykkes med. Sammen med denne suppen, og toppet med syltet rødløk, har du et spennende og litt annerledes måte å servere torsken på. 

Kyllinggryte med grønnsaker

Denne oppskriften har fått4,7 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Lag en fargesterk gryte med norsk kylling og gode grønnsaker som du ofte har i kjøleskapet. Her har vi brukt potet, gulrot, selleri, løk og tomat. Enkelt, kjapt og supergodt!

Stekt sei med erter, kål og dill

Denne oppskriften har fått4,7 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Sei er mer enn seibiff med løk! Her får den stekte seien friskt selskap av kål og erter krydret med dill. God mat uten fiksfakserier.

Suppe med pinnekjøtt

Denne oppskriften har fått4,5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

En enkel måte å bruke opp rester av pinnekjøtt på! Her har du mulighet til både å bruke opp den deilige kraften i pinnekjøttgryta, og resten av kjøttet. Masse gode rotgrønnsaker gir en nydelig smak til suppa. Perfekt til både hverdag og fest!

Nudelsalat med svinefilet

Denne oppskriften har fått4,3 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Salat med asiatisk smak - perfekt enten du skal ha gjester eller bare kose deg en hverdag. Nudler som metter, grønt som gjør salaten ekstra fargerik, saftig svinefilet og en kremete, deilig peanøttdressing. Kan det bli bedre?

Karbonader med løk

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Karbonader er mat som alle liker. Serveres både til lunsj og middag, på koldtbord og i mange sosiale lag.

Råkrem med frosne bær og kakekrønsj

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Trenger du tips til en rask dessert? Med fløte og egg i huset lager du denne desserten i løpet av få minutter! Presenter den som «varm is med kalde bær». Garantert suksess.

Julepølse med masse godt

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Julepølse er det samme som medisterpølse og smaker kjempegodt i førjulstiden. Her har vi skåret den ut i et morsomt mønster og lagt den i en form med epler, rosiner, søtpotet, løk og klementin!

Stekt ris

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Stekt ris er ikke bare en superenkel og rask middag du kan lage en travel hverdag. Retten er også perfekt for å bruke opp rester av kokt ris, grønnsaker og pålegg, eller andre rester av kjøtt. Her er det bare å bruke fantasien!

Brokkoli- og ertesuppe med torsk

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Torsk er en ypperlig matfisk som er lett å lykkes med. Sammen med denne suppen, og toppet med syltet rødløk, har du et spennende og litt annerledes måte å servere torsken på. 

Kyllinggryte med grønnsaker

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Lag en fargesterk gryte med norsk kylling og gode grønnsaker som du ofte har i kjøleskapet. Her har vi brukt potet, gulrot, selleri, løk og tomat. Enkelt, kjapt og supergodt!

Stekt sei med erter, kål og dill

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Sei er mer enn seibiff med løk! Her får den stekte seien friskt selskap av kål og erter krydret med dill. God mat uten fiksfakserier.

Suppe med pinnekjøtt

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

En enkel måte å bruke opp rester av pinnekjøtt på! Her har du mulighet til både å bruke opp den deilige kraften i pinnekjøttgryta, og resten av kjøttet. Masse gode rotgrønnsaker gir en nydelig smak til suppa. Perfekt til både hverdag og fest!

Nudelsalat med svinefilet

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Salat med asiatisk smak - perfekt enten du skal ha gjester eller bare kose deg en hverdag. Nudler som metter, grønt som gjør salaten ekstra fargerik, saftig svinefilet og en kremete, deilig peanøttdressing. Kan det bli bedre?

Karbonader med løk

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Karbonader er mat som alle liker. Serveres både til lunsj og middag, på koldtbord og i mange sosiale lag.

Råkrem med frosne bær og kakekrønsj

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Trenger du tips til en rask dessert? Med fløte og egg i huset lager du denne desserten i løpet av få minutter! Presenter den som «varm is med kalde bær». Garantert suksess.

Julepølse med masse godt

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Julepølse er det samme som medisterpølse og smaker kjempegodt i førjulstiden. Her har vi skåret den ut i et morsomt mønster og lagt den i en form med epler, rosiner, søtpotet, løk og klementin!

Ukemenyer

Vil du ha flere middagstips? Vi har mange gode middagsforslag, enten du er på jakt etter en rask og sunn middag for en vanlig hverdag eller skal lage en god lørdagsmiddag. Sjekk vårt arkiv med tidligere middagstips!