Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Stekt sei med erter, kål og dill

Ingredienser

  • 800 g seifilet
  • 2 ss olje til steking
  • 1 stk. spisskål eller sommerkål
  • 1 bunt vårløk
  • 3 dl frosne erter
  • 2 dl kremfløte eller matfløte
  • 2 ss hakket frisk dill
  • finrevet skall og saft av 0,5 stk. sitron
  • 1 ss smør
Del

Stekt sei med erter, kål og dill

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Sei er mer enn seibiff med løk! Her får den stekte seien friskt selskap av kål og erter krydret med dill. God mat uten fiksfakserier.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 800 g seifilet
  • 2 ss olje til steking
  • 1 stk. spisskål eller sommerkål
  • 1 bunt vårløk
  • 3 dl frosne erter
  • 2 dl kremfløte eller matfløte
  • 2 ss hakket frisk dill
  • finrevet skall og saft av 0,5 stk. sitron
  • 1 ss smør

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Server med kokte poteter og en skive sitron.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4723, server:MP-PRD-WEB13 31.03.2023 17:35:07