Lagre

Ingredienser

  • 400 g pasta penne eller annen type pasta
  • 400 g lammeskav
  • 2 ss margarin til steking
  • 4 stk. vårløk i tynne skiver
  • 1 stk. fennikel i små biter
  • 2 båter hakket hvitløk
  • 1 stk. hakket rød chili
  • 1 beger kesam original, 8 % eller créme fraîche
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ss hakket frisk timian
Del

Pasta med lammeskav

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Lammeskav er enkelt å tilberede, og passer godt sammen med pasta i en kjapp hverdagsmiddag i lammesesongen. Her har vi brukt pastarør, men du kan gjerne bruke andre typer pasta.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels
Lagre

Ingredienser

  • 400 g pasta penne eller annen type pasta
  • 400 g lammeskav
  • 2 ss margarin til steking
  • 4 stk. vårløk i tynne skiver
  • 1 stk. fennikel i små biter
  • 2 båter hakket hvitløk
  • 1 stk. hakket rød chili
  • 1 beger kesam original, 8 % eller créme fraîche
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ss hakket frisk timian

Slik gjør du

  1. Kok pasta etter anvisning på pakken eller bruk rester av kokt pasta.
  2. Varm en stekepanne og tilsett margarin. Fres lammeskavet i to omganger til det har fått fin farge. Ha det over i en bolle.
  3. Smelt resten av margarinen og fres grønnsaker raskt. Ha lammeskavet tilbake i stekepannen og tilsett kesam. Kok opp og smak til med salt, pepper og frisk timian.
Ha i litt av kokevannet fra pastaen om sausen virker for tykk.
  1. Vend pasta inn i blandingen av kjøtt, grønnsaker og saus. Server i dype skåler. Revet parmesan eller annen fast ost smaker  godt til pastaen.

Pasta med lammeskav

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant