Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

Tomatsuppe med kylling, bønner og basilikum

Denne oppskriften har fått4,4 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Tomatsuppe er en favorittsuppe både blandt barn og voksne, og den er i tillegg sunn og rask å lage! Her er en fyldig variant med mør, norsk kylling, sorte bønner og frisk basilikum. Deilig og godt!

Alt i ett-form med laks og grønnsaker

Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
40–60 min

Middagsfavoritten laks i ny drakt - denne lakseformen er enkel, rask og smaker nydelig - og kanskje best av alt: den lager seg selv i stekeovnen mens du kan gjøre andre viktige ting. 

Røsti med squash og egg

Denne oppskriften har fått4,1 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Grønnsaker og egg er en perfekt match. Har du rester av kokte poteter og litt squash som du ikke helt vet hva du skal bruke til, lager du denne enkle retten i løpet av under en halv time. 

Wraps med reinsdyrskav og tyttebærrømme

Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Spenstig variant av fredagstacoen! Wraps med saftig skav og syrlig tyttebærrømme. NAM!

Ellen Sara viser hvordan du steker perfekt skav, og kjapt lager en knallgod wraps.

Lammeboller med byggrissalat

Denne oppskriften har fått3 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Saftige lammeboller, byggrissalat med masse spennende smak og mynteyoghurt - lukk øynene et øyeblikk og drøm deg til Midtøsten.

Nudelsalat med svinefilet

Denne oppskriften har fått4,3 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Salat med asiatisk smak - perfekt enten du skal ha gjester eller bare kose deg en hverdag. Nudler som metter, grønt som gjør salaten ekstra fargerik, saftig svinefilet og en kremete, deilig peanøttdressing. Kan det bli bedre?

Fiskefrikassé med rød og hvit fisk

Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

En smakfull fiskegryte med grønnsaker, nydelig saus og fersk fisk. Vi har brukt ørret og kveite i vår frikassé, men her er det mange muligheter. Spanderer du litt blåskjell, reker eller andre skalldyr i frikaséen, blir den enda bedre.

Belgiske vafler

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Vafler blir vi vel aldri lei av, men av og til kan det smake med litt variasjon også på den fronten. Disse nystekte belgiske vaflene er luftige og myke, og smaker nydelig. De blir stekt i et spesielt jern for å få riktig fasong, men du kan også steke dem i det vaffeljernet du har.

Vafler blir en aldri lei av, men likevel kan det smake med litt variasjon også på den fronten. Belgiske vafler skal væresprø og luftige, og blir stekt i et spesielt jern for å få riktig fasong. Du kan også steke dem i vårt tradisjonelle norske vaffeljern.

Speilegg

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Hvis du har lyst på et raskt og varmt måltid, er speilegg perfekt.

Tomatsuppe med kylling, bønner og basilikum

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Tomatsuppe er en favorittsuppe både blandt barn og voksne, og den er i tillegg sunn og rask å lage! Her er en fyldig variant med mør, norsk kylling, sorte bønner og frisk basilikum. Deilig og godt!

Alt i ett-form med laks og grønnsaker

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
40–60 min

Middagsfavoritten laks i ny drakt - denne lakseformen er enkel, rask og smaker nydelig - og kanskje best av alt: den lager seg selv i stekeovnen mens du kan gjøre andre viktige ting. 

Røsti med squash og egg

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Grønnsaker og egg er en perfekt match. Har du rester av kokte poteter og litt squash som du ikke helt vet hva du skal bruke til, lager du denne enkle retten i løpet av under en halv time. 

Wraps med reinsdyrskav og tyttebærrømme

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Spenstig variant av fredagstacoen! Wraps med saftig skav og syrlig tyttebærrømme. NAM!

Ellen Sara viser hvordan du steker perfekt skav, og kjapt lager en knallgod wraps.

Lammeboller med byggrissalat

Denne oppskriften har fått3 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Saftige lammeboller, byggrissalat med masse spennende smak og mynteyoghurt - lukk øynene et øyeblikk og drøm deg til Midtøsten.

Nudelsalat med svinefilet

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Salat med asiatisk smak - perfekt enten du skal ha gjester eller bare kose deg en hverdag. Nudler som metter, grønt som gjør salaten ekstra fargerik, saftig svinefilet og en kremete, deilig peanøttdressing. Kan det bli bedre?

Fiskefrikassé med rød og hvit fisk

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

En smakfull fiskegryte med grønnsaker, nydelig saus og fersk fisk. Vi har brukt ørret og kveite i vår frikassé, men her er det mange muligheter. Spanderer du litt blåskjell, reker eller andre skalldyr i frikaséen, blir den enda bedre.

Belgiske vafler

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Vafler blir vi vel aldri lei av, men av og til kan det smake med litt variasjon også på den fronten. Disse nystekte belgiske vaflene er luftige og myke, og smaker nydelig. De blir stekt i et spesielt jern for å få riktig fasong, men du kan også steke dem i det vaffeljernet du har.

Vafler blir en aldri lei av, men likevel kan det smake med litt variasjon også på den fronten. Belgiske vafler skal væresprø og luftige, og blir stekt i et spesielt jern for å få riktig fasong. Du kan også steke dem i vårt tradisjonelle norske vaffeljern.

Speilegg

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Hvis du har lyst på et raskt og varmt måltid, er speilegg perfekt.

Ukemenyer

Vil du ha flere middagstips? Vi har mange gode middagsforslag, enten du er på jakt etter en rask og sunn middag for en vanlig hverdag eller skal lage en god lørdagsmiddag. Sjekk vårt arkiv med tidligere middagstips!