Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kremfylte krumkakeskåler

Kremfylte krumkakeskåler

Ingredienser

porsjoner

Krumkaker:

  • 2 stk. egg
  • 100 g sukker
  • 100 g smør
  • 100 g hvetemel
  • 0,25 ts malt kardemomme

Fyll:

  • 400 g frosne skogsbær
  • 0,5 l vaniljeis
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Lag krumkakene som krumkakeskåler istedenfor kremmerhus! Da får du plass til masse deilig iskrem og lune skogsbær, eller den tradisjonelle multekremen om du vil! En rask og enkel dessert i jula.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

Krumkaker:

  • 2 stk. egg
  • 100 g sukker
  • 100 g smør
  • 100 g hvetemel
  • 0,25 ts malt kardemomme

Fyll:

  • 400 g frosne skogsbær
  • 0,5 l vaniljeis

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Av røren i oppskriften får du ca.12 krumkaker. Skal du ikke servere denne desserten til så mange. Oppbevar resten av krumkakene i en kakeboks, og ha is og bær på lur i fryseren. Da er veien kort til en rask og deilig dessert når du er fysen på noe godt, eller får uventede gjester ved en senere anledning. 

Kremfylte krumkakeskåler

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB15 20.04.2024 04:42:54