Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Lapskaus med pinnekjøtt

Ingredienser

  • 300 g rester av pinnekjøtt
  • 8 stk. melen potet
  • 2 stk. gulrot
  • 2 skiver kålrot
  • 1 stk. persillerot
  • 0,5 stk. løk
  • 8 dl vann
  • 2 stk. kjøttbuljongterning
Del

Lapskaus med pinnekjøtt

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Har du rester av pinnekjøtt fra en av julens mange selskaper? Lag en deilig, varmende lapskaus og bruk opp pinnekjøttrestene.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 300 g rester av pinnekjøtt
  • 8 stk. melen potet
  • 2 stk. gulrot
  • 2 skiver kålrot
  • 1 stk. persillerot
  • 0,5 stk. løk
  • 8 dl vann
  • 2 stk. kjøttbuljongterning

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server gjerne lapskausen med flatbrød og rørte tyttebær.

Vil du lage ekstra lettvint lapskaus kan du bruke ferdig lapskausblanding. Om du synes lapskausen blir litt tynn, kan du tilsette litt potetmospulver.

Lapskaus med pinnekjøtt

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB15 26.03.2023 21:33:54