Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Rakfisk

Klassisk rakfisk

Ingredienser

porsjoner
  • 300 g rakfisk
  • 0,5 stk. rødløk
  • 0,5 stk. purre
  • 4 stk. kokte mandelpotet
  • 4 ss seterrømme
  • 4 stk. lefse
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Rakfisk er en gammel norsk mattradisjon som går tilbake til middelalderen. Her får du oppskriften på klassisk rakfisk med kokte mandelpoteter, smør, rømme, finsnittet rødløk, purre og god lefse.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 300 g rakfisk
  • 0,5 stk. rødløk
  • 0,5 stk. purre
  • 4 stk. kokte mandelpotet
  • 4 ss seterrømme
  • 4 stk. lefse

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Her er oppskriften beregnet som en forrett, skal du spise rakfisk til hovedrett bør du beregne ca 200 g per porsjon + mer av poteter, rømmer, grønnsaker og lefser.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9668, server:MP-PRD-WEB11 25.06.2024 11:16:16