Spagetti Bolognese

Kategori
Familien
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
20–40 min

Pasta i alle former og fasonger er populær mat for de aller fleste, og øverst på popularitetsskalaen regjerer nok spagetti Bolognese - spagetti med kjøttsaus! Her er en enkel og barnevennlig versjon. Vil du ha den litt “tøffere”, så tilsett et par finhakkede hvitløkbåter sammen med de andre grønnsakene.

Ingredienser

  • 400 g karbonadedeig
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 1 stk. finhakket gulrot
  • 1 stk. finhakket løk
  • 2 stk. finhakket stilkselleri (stangselleri)
  • 2 ss tomatpuré
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 2 dl kjøttbuljong (utblandet)
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 0,25 ts malt muskat
  • 0,5 ts sukker
  • 400 g fullkornspagetti

Slik gjør du

  1. Ha margarin eller olje i en varm stekepanne. Vent til margarinen slutter å bruse, og stek karbonadedeigen i to omganger. Bruk en stekespade til å dele den i mindre biter.
  2. Ha i hakkede grønnsaker, tomatpurè, hermetisk tomat og buljong.
  3. Kok opp,senkvarmen og la sausen småkoke i 15-20 minutter. Smak til med salt, pepper, muskat og sukker.
  4. Kok spagetti etter anvisning på pakken.

Spagetti Bolognese

POPULÆRT AKKURAT NÅ

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Kommentarfeltet er stengt fra 1. juli til 9. august pga ferie