Ingredienser

  • 400 g karbonadedeig
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 1 stk. finhakket gulrot
  • 1 stk. finhakket løk
  • 2 stk. finhakket stilkselleri (stangselleri)
  • 2 ss tomatpuré
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 2 dl kjøttbuljong (utblandet)
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 0,25 ts malt muskat
  • 0,5 ts sukker
  • 400 g fullkornspagetti
Del

Spagetti Bolognese

(1)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Pasta i alle former og fasonger er populær mat for de aller fleste, og øverst på popularitetsskalaen regjerer nok spagetti Bolognese - spagetti med kjøttsaus! Her er en enkel og barnevennlig versjon. Vil du ha den litt “tøffere”, så tilsett et par finhakkede hvitløkbåter sammen med de andre grønnsakene.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 400 g karbonadedeig
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 1 stk. finhakket gulrot
  • 1 stk. finhakket løk
  • 2 stk. finhakket stilkselleri (stangselleri)
  • 2 ss tomatpuré
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 2 dl kjøttbuljong (utblandet)
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 0,25 ts malt muskat
  • 0,5 ts sukker
  • 400 g fullkornspagetti

Slik gjør du

  1. Ha margarin eller olje i en varm stekepanne. Vent til margarinen slutter å bruse, og stek karbonadedeigen i to omganger. Bruk en stekespade til å dele den i mindre biter.
  2. Ha i hakkede grønnsaker, tomatpurè, hermetisk tomat og buljong.
  3. Kok opp,senkvarmen og la sausen småkoke i 15-20 minutter. Smak til med salt, pepper, muskat og sukker.
  4. Kok spagetti etter anvisning på pakken.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Kommentarfeltet er stengt 1. juli - 9. august. God sommer!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant